Netët e Klipit Shqiptar 2022-ritransmetim
Netët e Klipit Shqiptar 2022-ritransmetim

Netët e Klipit Shqiptar 2022-ritransmetim

ep. 5, Emision, Shqipëri, 2022. "Netët e Klipit Shqiptar", një event unikal. Një portë e hapur e mikpritëse, për krijuesit dhe artistët. Një forum i diskutimeve mbi problematikat e realizimit të videoklipeve. Kritika më e drejtpërdrejtë për të çuar në perfeksion, krijimet artistike vizuale të këngëve. Udhëtim në kohë, me intervista të personazheve të rrallë, historikun e Klipeve në Filmin Shqiptar, si dhe plot tema diskutimi