Netët ulqinake të librit
Netët ulqinake të librit

Netët ulqinake të librit

Dokumentar, Shqipëri, Netët ulqinake të librit edicioni i 20-të i një panairi që i ka dhënë të drejtën Ulqinit të quhet"qyteti i librit". Një udhëtim në vite mes librave, autorëve, lexuesve, turistëve dhe personaliteteve