Nga kamioni tek peneli
Nga kamioni tek peneli

Nga kamioni tek peneli

Një film dokumentar ku në qendër të të cilit është jeta e një shoferi të vjetër kamioni. Pasi ka kaluar peripeci të shumta në jetë, ëndrra e rinisë për t'u bërë piktor, i realizohet tani në moshën 87-të vjeçare. Një dokumentar me skenar dhe regji nga Engjëll Ndocaj. 2020