NGACMIMI
NGACMIMI

NGACMIMI

Komedi, 2018. Director: Santino Campanelli; Starring: Tucker Albrizzi, Ron Canada, Patricia Pinto. Një komedi që ka në qendër adoleshentin Xhimi, një nxënës i shkollës së mesme i cili vazhdimisht ngacmohet nga i forti i shkollës dhe miqtë e tij. Pas një grindjeje të ashpër ai takohet rastësisht me një ish-boksier profesionist dhe trajnerin e tij, të cilët i mësojnë Xhimit si të luftojë për veten e tij.