Ngjyra vjeshte
Ngjyra vjeshte

Ngjyra vjeshte

RTSH, 2018. Realizoi: Arben Kruta. Dokumentar mbi aktivitetin artistik kulturor"Kolonia "zhvilluar në qytetin e Burrelit nga bashkia Mat, KE dhe shoqata"Pleinerë", ku flitet për disa nga piktorët shqiptarë të njohur veçanërisht në gjininë e peisazhit.