Një fije shprese
Një fije shprese

Një fije shprese

Komedi, dramë, 2012. Director: David O. Rusell; Starring: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro. Pat Solatano ka humbur gjithçka: shtëpinë, punën dhe gruan e tij. Pasi ka kaluar tetë muaj në një institucion të shëndetit mendor, ai rikthehet që të jetojë me prindërit e tij. I vendosur për të rindërtuar jetën e tij dhe për t’u bashkuar me gruan, ai është i gatshëm të bëjë gjithçka. Por, takimi me Tiffany-in, një vajzë misterioze me të njëjtat probleme si ai, do i ndryshojë krejt perspektivën