NJË JETË NË PARKET
NJË JETË NË PARKET

NJË JETË NË PARKET

Dokumentar, Shqipëri, 2014. Et'hem Kaso-Një dokumentar kushtuar tranjerit legjendë të basketbollit të femrave në Përmet. Idea dhe skenari nga Dëfrim Methasani. 2014