Një jetë në tri epoka
Një jetë në tri epoka

Një jetë në tri epoka

Dokumentar, Dokumentar kushtuar një prej intelektualëve më të çmuar që ka sot kombi ynë, Astrit Leka, i cili prej vitesh banon në Gjenevë të Zvicrës, por që aktivitetin e tij në shërbim të atdheut e ka shtrirë në të gjithë botën. Skenari dhe regjia nga Engjëll Ndocaj