Një mënyrë për të dashuruar-premierë
Një mënyrë për të dashuruar-premierë

Një mënyrë për të dashuruar-premierë

ses. 1, ep. 51, Film Serial, Meksikë, 2015. Director: Rafael Gutierrez; Starring: Ariana Ron Pedrique, Martin Altomaro, Gloria Stalina. Një histori dashurie plot të papritura dhe momente argëtuese. Lule dhe Claudio bien në dashuri me shikim të parë. Ata janë të dy të rinj, tërheqës dhe plot energji për jetën. Por ajo që nis si një përrallë romantike, ku gjithçka shkon vaj, kalon nëpër peripeci e incidente gazmore