NJË MIJË FJALË
NJË MIJË FJALË

NJË MIJË FJALË

Komedi, 2012. Director: Brian Robbins; Starring: Eddie Murphy, Cliff Curtis, Kerry Washington. Jack McCall, i luajtur nga Eddie Murphy, gjen një pemë të pazakontë në oborrin e tij pas një takimi me një udhëheqës shpirtëror. Pas zbulimit se me çdo fjalë ai flet, një gjethe bie nga pema, Jack refuzon të flasë, pasi duke vepruar kështu do ta mbajë gjallë pemën dhe. veten.