NJË NGJARJE E TRISHTË
NJË NGJARJE E TRISHTË

NJË NGJARJE E TRISHTË

Film i huaj/Dramë, Në kampusin e një kolegji në Nju Ingland ndodh një krim i nxitur nga urrejtja racore. Dekania e cila duhet të marrë masat vihet në një pozitë ku ajo duhet të shqyrtojë qëndrimin e saj rreth racizmit dhe paragjykimit, duke ruajtur njëkohësisht politikat e administrimit