Një penë për të gjithë
Një penë për të gjithë

Një penë për të gjithë

Një dokumentar me rastin e 100-vjetorit të lindjes së shkrimtarit Kolë Jakova. Regjia dhe skenari nga Engjëll Ndocaj. 2015