Një Planet i bukur
Një Planet i bukur

Një Planet i bukur

Dokumentar, 2016. Director: Toni Myers. Një eksplorim i Tokës dhe hapësirës parë nga Stacioni Ndërkombëtar Hapësinor. Nën narracionin e aktores së famshme Jennifer Lawrence.