Një President për Amerikën
Një President për Amerikën

Një President për Amerikën

Dokumentar i huaj, Një analizë e detajuar e vlerës së gjuhës së trupit në përzgjedhjen e presidentit të Shteteve të Bashkuara. Sa ndikon imazhi dhe manipulimi i turmave me anë të oratorisë dhe fasadës së zbukuruar