NJERËZ DHE FATE
NJERËZ DHE FATE

NJERËZ DHE FATE

Telenovelë, prodhim i Rtsh, 2003. Regjia: Ylli Pepo, skenari: Ruzhdi Pulaha. Interpretojnë R. Ndrenika, P. Mani, E. Jani etj. Në epiqendër është vendosur një familje e zakonshme shqiptare me hallet, vuajtjet dhe problemet e kohës.