Njerëz në rrymë
Njerëz në rrymë

Njerëz në rrymë

Dramë, 1989. Directors: Besnik Bisha, Grigor Stavri; Starring: Dhimitër Orgocka, Vasjan Lami, Pandi Raidhi, Zamira Kita. Arsen Morina po kalon momente dramatike. Ai mezi reagon ndaj dilemës se çdo të ndodhë me familjen dhe gruan e tij, Ana, të cilët janë në rrezik. Arseni nuk ka ndërmend të vegjetojë. Ai përpiqet të jetë aktiv në jetë duke kaluar tragjedi të vogla e të mëdha.