NJERIU MBI TEL
NJERIU MBI TEL

NJERIU MBI TEL

Dokumenta të huaj, Një vështrim mbi aktin e guximshëm, por ilegal, të artistit Philipe Petit, i cili në 1974 performoi duke ecur mbi telin e lidhur në skajet e kullave binjake në New York, e konsideruar nga disa dhe si"krimi artistik i shekullit"