NJERIU ME TOP
NJERIU ME TOP

NJERIU ME TOP

Dramë, luftë, 1977. Director: Viktor Gjika; Starring: Timo Flloko, Elida Cangonji, Stavri Shkurti, Drita Pelingu. Ekranizim i romanit me të njëjtin titull të Dritëro Agollit. Mato Gruda, jeton në hasmëri me familjen e plakut Mere Fizi. Mato ka fshehur një top të cilin ëndërron ta përdorë kundër Mere Fizit dhe ka marrë në shtëpi si rob edhe një italian që e thërret Agush dhe që i mëson përdorimin e topit.