N'kor-premierë
N'kor-premierë

N'kor-premierë

Emision, Shqipëri, 2022. Më e mira e një përvoje unike, si ajo e Festivalit Mbarëkombëtar të Këngës për Fëmijë, vjen në emisionin"N’kor "me intervista, nostalgji dhe kolazhe të kënduara nga Kori i Qendrës Kulturore të Fëmijëve"Kujtim Alija", nën drejtimin e Manjola Lloja Bushati. Të ftuar: Inva Mula, Margarita Koka, Alfred Kaçinari, Myfarete Laze dhe Mishela Rapo. Në videomesazh, Robert Prendushi