Noting Hill
Noting Hill

Noting Hill

Film Artistik, SHBA, 1999. Director: Roger Michell; Starring: Hugh Grant, Julia Roberts, Richard McCabe. Një nga komeditë më të bukura romantike, kandidat për 3 Golden Globes dhe fitues i dhjetëra çmimeve. William Thacker, pronar i pasuksesshëm i një librarie në Notting Hill, mrekullohet kur Anna Scott, aktorja më e pëlqyer në botë, hyn në dyqanin e tij. Romanca që lind mes tyre është sa magjike aq edhe e pabesueshme