O mirë se na erdhe
O mirë se na erdhe

O mirë se na erdhe

Reportazh, Shqipëri, Një telereportazh me rastin e 71-vjetorit të krijimit të Ansamblit"Kuvendi". Regjia dhe skenari nga Llesh Nikolla (Mjeshtër i Madh)