Oda Dibrane
Oda Dibrane

Oda Dibrane

Nata e dytë e e edicionit të 26''Oda Dibrane''. Oda Dibrane ështe takimi i këngës dhe valles humoristike, riteve e lojrave popullore. Qëllimi i këtij festivali është të rizgjojë këto vlera të papërsëritshme të kulturës tonë. Regjia nga Llesh Nikolla, viti 2019