Oda e gëzimit
Oda e gëzimit

Oda e gëzimit

ses. 1, ep. 16, Film Serial, 2016. Director: Kaizhou Zhang; Starring: Tao Liu, Ziwen Wang, Xin Jiang. Guan Guan-it nuk po i ecin dhe aq mirë punët. Fan-i përpiqet të rrijë sa më larg nga Wang Bai Chuan-i. Andie po përpunon në mendje një përgjigje për Wei Wei-n.