ODISEJA E TIFOZAVE
ODISEJA E TIFOZAVE

ODISEJA E TIFOZAVE

Komedi, 1972. Director: Xhezair Dafa; Starring: Robert Ndrenika, Arben Shaka, Hasan Fico, Enver Dauti, Dhimitraq Nushi. Një komedi, në të cilën një grup tifozësh fanatikë shkaktojnë shumë probleme dhe mosmarrëveshje në qytet dhe mes tyre.