OPERACIONI ZJARRI
OPERACIONI ZJARRI

OPERACIONI ZJARRI

Thriller, 1973. Director: Muharrem Fejzo; Starring: Llazi Serbo, Tina Kurti, Ndrek Luca, Ymer Plaku, Enver Plaku, Sheri Mita, Albert Vër. Lufta e sigurimit të shtetit me agjenturat e huaja ka arritur në një pikë kyçe. Një oficer i lartë i shërbimeve inteligjente shqiptare do të infiltrohet në grupet ilegale që veprojnë për interesat e agjencive të huaja dhe do të dekonspirojë aktivitetin e tyre kriminal