Paddington
Paddington

Paddington

Aventurë, komedi, familjar, Një ari i ri peruan udhëton drejt Londrës në kërkim të një shtëpie. Por jeta e qytetit nuk është aspak siç e kishte imagjinuar. I humbur dhe i vetmuar në Stacionin Paddington, ai takon rastësisht një familje dashamirëse e cila i ofron atij një strehë të përkohshme, pa e ditur se me sa telashe do të përballeshin