PAIN AND GAIN
PAIN AND GAIN

PAIN AND GAIN

Aksion, komedi, krim, 2013. Director: Michael Bay; Starring: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie. Një treshe bodybuilder-ash, kapet mat në një skemë mashtrimi dhe grabitjeje e cila shkon shumë keq për ata.