Pamje nga Natyra
Pamje nga Natyra

Pamje nga Natyra

Dokumentar i huaj, Video me pamje dhe tinguj natyre, muzikë relaksuese me pamje paqësore, tinguj të Natyrës. E dobishme si muzikë studimi, si dhe muzikë meditimi dhe muzikë relaksimi yoga