Panairi i Vajit të Ullirit-Ndroq
Panairi i Vajit të Ullirit-Ndroq

Panairi i Vajit të Ullirit-Ndroq

Reportazh Shqiptar, Shqipëri, Këto ditë në kalanë e Ndroqit u zhvillua panairi i ulliri. Në këtë panair u prezantuan shumë fermerë me produktet e ullirit si vaj, ullinj tavoline stafidhe etj. Harta e kultivuesve të ullirit po shtohen dita ditës e detyrimisht me këtë ritëm po shtohen dhe fabrikat e vajit të cilat shumë prej tyre e kanë vetëm për eksport