Panda dhe Përroi i Dëshirave
Panda dhe Përroi i Dëshirave

Panda dhe Përroi i Dëshirave

Në thellësi të pyllit të bukur ndodhet"Shpella e Dragoit të Fjetur", tek e cila gjendet dhe Përroi i Dëshirës. Ai ndihmon kafshët zemërmira për të realizuar një dëshirë. Jo shumë larg shpellës jeton panda Tuantuan, një krijesë e bukur dhe kurajoze. Ajo, nëpërmjet dëshirave të realizuara nga përroi do të mbrojë gjithë fshatin nga egërsia e leopardes Guo Daniani dhe tigrit Uei Mengu