Panorama e 10 qyteteve të EURO. 2024
Panorama e 10 qyteteve të EURO. 2024

Panorama e 10 qyteteve të EURO. 2024

Prezantimi i 10 qyteteve qe do te presim Euro 2024. Karakteriskikat e secilit prej tyre, si dhe histori pikante. Te gjitha stadiumet, kapacitetet dhe te vecantat