Partizani i vogël Velo
Partizani i vogël Velo

Partizani i vogël Velo

Fëmijë, 1980. Director: Xhanfize Keko; Starring: Petro Papakosta, Kadri Roshi, Pandi Raidhi, Stavri Shkurti. I vogli Velo mezi pret të rritet dhe të bëhet partizan i vërtetë. Kjo dëshirë e tij forcohet edhe më shumë pas vrasjes së të atit nga armiqtë dhe ai insiston që ta zëvëndësojë atë me çdo kusht. Ai nuk pranohet në rradhët e partizanëve për shkak të moshës së tij të vogël, por Velo nuk dorëzohet.