PAS NJË LAJMI
PAS NJË LAJMI

PAS NJË LAJMI

Komedi, 2001. Director: Arian Çuliqi; Starring: Luftar Paja, Natasha Sela, Behar Mera, Rita Lati, Elona Paja. Disa qytetarë janë të apasionuar pas lajmeve, aq sa kanë krijuar varësi prej tyre dhe gazetarëve. Në mungesë të emisioneve të lajmeve ata tentojnë të hyjnë në kontakt të drejtpërdrejtë me gazetarët.