PAS PORTËS KRYESORE
PAS PORTËS KRYESORE

PAS PORTËS KRYESORE

Dokumentar i huaj/Social/Histori, Francois Bizot, antropologu dhe shkrimtari francez, i cili i mbijetoi tmerrit të Kmerëve të Kuq në Kamboxhia, rikthehet në vendet ku ka jetuar dhe studiuar kulturën vendase, për të rikujtuar muajt e vështirë të gjenocidit të egër