Pasditja ime e bardhë-Me Eriona Shehun-ritransmetim
Pasditja ime e bardhë-Me Eriona Shehun-ritransmetim

Pasditja ime e bardhë-Me Eriona Shehun-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2021.1. Veshi i mesëm dhe ndjesia e humbjes së ekuilibrit. 2. Obeziteti i fëmijëve. Çfarë e shkakton: stili i jetesës apo gjenetika? 3. Holluesit e gjakut, këshilla mbi përdorimin e tyre