Patenta unike e Mozaikut
Patenta unike e Mozaikut

Patenta unike e Mozaikut

Dokumentar, Shqipëri, 2019. Një dokumentar me regji dhe skenar nga Llesh Nikolla (Mjeshtër i Madh).2019