Pëlhura e bardhë e Eduard Hoperit
Pëlhura e bardhë e Eduard Hoperit

Pëlhura e bardhë e Eduard Hoperit

Dokumentar i huaj, Kritikët e kanë cilësuar Hopperin si artistin e vetmisë dhe të dritës. Një portret i artistit që nga rinia e tij e trazuar deri te shkëlqimi i pikturave të tij