Penelata vjeshte në Lëpushë
Penelata vjeshte në Lëpushë

Penelata vjeshte në Lëpushë

Dokumentar, Telereportazh, idea dhe realizimi Tom Therçaj. Piktorët peisazhistë në prehër të alpeve për të hedhur në telajo natyrën e bukur të alpeve. 2020