Perandorët e Futbollit: Arrigo Sacchi
Perandorët e Futbollit: Arrigo Sacchi

Perandorët e Futbollit: Arrigo Sacchi

Jeta dhe karriera e trajnereve te cilet kane shkruar historine e futbollit boteror. Idea dhe realizimi: Olsi Karagjozi