Perandorët e Futbollit: Udo Latek
Perandorët e Futbollit: Udo Latek

Perandorët e Futbollit: Udo Latek

Jeta dhe karriera e trajnereve te cilet kane shkruar historine e futbollit boteror. Idea dhe realizimi: Olsi Karagjozi