Perballje Me Te Kaluaren
Perballje Me Te Kaluaren

Perballje Me Te Kaluaren

Dokumentar, Shqipëri, 2018. Arratisja e madhe-Dokumentar nga cikli"Përballje me të kaluarën". Skenari nga Monika Stafa. Idea dhe realizimi: Dashnor Kaloçi. 2018