PËRBINDËSHAT FANTASTIKË DHE KU T'I GJENI ATA
PËRBINDËSHAT FANTASTIKË DHE KU T'I GJENI ATA

PËRBINDËSHAT FANTASTIKË DHE KU T'I GJENI ATA

Film Artistik, SHBA, 2016. Director: David Yates ; Starring: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol. Aventurë/ Familjar/ Fantazi (Fantastic Beasts and where to find them). Aventurat e shkrimtarit britanik Newt Scamander gjatë qëndrimit të tij në Nju Jork ku ishte pjesë e komunitetit sekret të shtrigave dhe magjistarëve. Ngjarjet kanë ndodhur shtatëdhjetë vjet para se Harry Potter të lexonte librin e tij në shkollë. "