Përbindsha dhe pirate
Përbindsha dhe pirate

Përbindsha dhe pirate

Aventurë animacion serial, Itali, 2009. Starring: Sergio Di Stefano. Një pirat me emrin Flin se bashku me bandën e tij janë në kërkim të aventurave që sjellin udhëtimet e ndryshme