Perbindshat 2
Perbindshat 2

Perbindshat 2

Aventure komedi, animacion, Shtetet e Bashkuara, 2013. Director: Dan Scanlon; Starring: Billy Cristal, John Godman, Steve Buscemi. Një vështrim në marrëdhëniet midis Mike dhe Sulley gjatë ditëve të tyre në universitet ku ata nuk ishin domosdoshmërisht miqtë më të mirë