Përrallat e bregut të lumit
Përrallat e bregut të lumit

Përrallat e bregut të lumit

Aventure komedi, animacion, Shtetet e Bashkuara, 2007. Director: John Henderson; Starring: Hammy Hamster, Miss Much, Sonia Puppeteer. Kjo është historia e tre miqve: brejtësit Hami, miushit Roderik dhe derrkucit të Guinesë, të cilët humbasin gjatë një stuhie të egër dhe bashkohen për të gjetur sërish shtëpitë e tyre. Por udhëtimi do të jetë plot situata gazmore dhe rreziqe dramatike.