PERSONA GRATA
PERSONA GRATA

PERSONA GRATA

Rtsh arkiv. Cikël emisionesh të realizuar nga Vasilika dhe Besi Londo, ku persona të njohur flasin për aktivitetin dhe sukseset e tyre në fusha të ndryshme të jetës. Seria e radhës, sjell për bashkëbisedim në studio pedagogen e Fakultetit të Muzikës në Akademinë e Arteve, Ilirjana Dema.