Përsosmërisht natyrale
Përsosmërisht natyrale

Përsosmërisht natyrale

Film me metrazh të shkurtrër, Për Wanda dhe Zach, Familjet e së Ardhmes janë një mundësi gjatë gjithë jetës: një sistem prindëror virtual që i jep bebes së tyre akses në një jetë më të mirë. Por ata së shpejti e kuptojnë që kjo teknologji mund të vijë me një kosto më të lartë