Perspektivë-UPT - Mes pandemisë dhe së ardhmes-ritransmetim
Perspektivë-UPT - Mes pandemisë dhe së ardhmes-ritransmetim

Perspektivë-UPT - Mes pandemisë dhe së ardhmes-ritransmetim

Emision, Shqipëri, 2021. Periudhat e vështira me të cilat është përballur njerëzimi gjatë historisë së tij, kanë shërbyer si etapa që më pas kanë shënuar ringritjen dhe evoluimin në një stad edhe më të lartë. I ftuar: Prof. Dr. ANDREA MALIQARI-Rektor i Universitetit Politeknik të Tiranës Nje program nga Kliton Nesturi