PËRTEJ DETIT
PËRTEJ DETIT

PËRTEJ DETIT

Film, bashkëprodhim shqiptaro-zviceran i vitit 2014. Skenari dhe regjia: P. Maillard. Në role: T. Kurti, V. Lami, B. Shllaku etj. Një ish-fotograf lufte përpiqet të largojë fantazmat e të shkuarës dhe një ditë vendos të kalojë detin me traget e të mbërrijë në Shqipëri, ku do të gjendet mes një historie midis reales dhe ireales.