Përtej legjendës
Përtej legjendës

Përtej legjendës

Dokumentar, Shqipëri, Lindja e qytetit madhështor të Shkodrës. Një udhëtim mbi historinë, letrat dhe arkeologjinë e këtij qyteti. Skenari: Ilir Buçpapa. Regjia: Osman Mula